Loțiune de protecție solară cu filtru mineral pentru față și corp dōTERRA™ sun

Bucură-te de o piele sărutată de soare, dar protejată, cu Loțiunea noastră de protecție solară cu filtru mineral pentru față și corp. Conține uleiuri esențiale de Mandarină Roșie, Magnolie, Lămâiță, Ylang Ylang, Morcov (Sămânță), Tămâie și Helichrysum, pentru o aromă minunat de ușoară și de veselă. Formula sa hrănitoare, hidratantă și calmantă alunecă ușor pe piele și oferă până la 80 de minute de protecție rezistentă la apă – aplic-o generos înainte de o zi petrecută la soare, pentru protecție din cap până-n picioare.

mineral sun care lotion

Loțiune de protecție solară cu filtru mineral pentru față și corp dōTERRA™ sun

Dimensiune:
150ml
Articol:
60223795
Preț cu amănuntul:
€47.67
Preț de membru:
€35.75
PV:
24.00
Cant.:
<!-- product_benefits_image_alt -->

Beneficii primare

  • Oferă protecție cu spectru larg (UVA/UVB) cu FPS 30+, într-o cremă hidratantă cu textură plăcută.
  • Conține oxid de zinc fără nanoparticule, ulei de avocado, aloe vera, ulei de zmeură (sămânță) și vitamina E.
  • Fără ftalați, oxibenzonă și parfumuri sintetice.
  • Formula hrănitoare, intens hidratantă este testată dermatologic și rezistentă la apă pentru până la 80 de minute.
  • Potrivită pentru vegani și fără efecte nocive asupra barierei de corali.
sun care lotion

Ce conține?

Mandarină Roșie

Cunoscută și ca Portocala Templului sau Tangor, Mandarina Roșie are o aromă dulce de citrice cu note florale, asemănătoare portocalei. Din coaja fructului de mandarin se produc trei uleiuri esențiale distincte: uleiul de Mandarină Verde, cel de Mandarină Galbenă și cel de Mandarină Roșie. Dintre acestea, uleiul esențial de Mandarină Roșie se obține din fructul cel mai copt. Asemeni multor alte uleiuri de citrice, uleiul esențial de Mandarină Roșie este un produs secundar al industriei de fructe proaspete. Fructele care nu pot fi vândute pe piață –fie din rațiuni estetice, fie pentru că sunt lovite –, sunt presate pentru sucul și uleiul lor esențial. Cei mai mulți consideră că Mandarina Roșie are uleiul cel mai dulce dintre uleiurile citrice și că acesta se armonizează bine cu o largă varietate de uleiuri esențiale.

Descoperă mai multe
Lemongrass

Lemongrass răspândește o aromă plăcută de citrice, ușor afumată, ce îți va aduce totodată o multitudine de beneficii. De multă vreme, lemongrass se folosește în bucătăria asiatică la supe, ceaiuri și sosuri, precum și la mâncărurile de pește, pui, vită sau fructe de mare. Are o aromă picantă, erbacee, care înveselește orice încăpere.

Descoperă mai multe
Ylang Ylang

Uleiul esențial de Ylang Ylang este obținut din florile în formă de stea ale arborelui tropical de ylang ylang. Acest ulei esențial este utilizat pe scară largă la realizarea de parfumuri și în aromaterapie și a fost utilizat în ceremonii religioase și de căsătorie de-a lungul secolelor. Ylang ylang este utilizat frecvent în produsele de lux pentru îngrijirea părului și a pielii, datorită aromei sale dulci bogate și proprietăților sale protectoare. Ylang ylang favorizează de asemenea senzația de calm și binedispune.

Descoperă mai multe
Tămâie

Unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri, datorită aromei sale bogate, uleiul de tămâie este deseori supranumit „regele” uleiurilor esențiale. Cu secole în urmă, egiptenii antici foloseau rășina de tămâie la absolut orice, de la parfumuri la unguente pentru piele. Datorită proprietăților sale calmante și de înfrumusețare, poate conferi pielii un aspect întinerit și poate contribui la reducerea imperfecțiunilor pielii prin aplicare locală.

Descoperă mai multe
Helichrysum

Uleiul de helichrysum are un parfum dulce de miere și proprietăți de regenerare și reînnoire a pielii. Supranumit și „floarea veșnică” sau „floarea nemuritoare”, helichrysumul este utilizat frecvent în compoziția produselor cosmetice, datorită proprietăților sale de reîntinerire a aspectului pielii. Helichrysumul a fost utilizat ca plantă medicinală încă din Grecia antică, iar uleiul său este foarte prețuit și căutat, datorită numeroaselor sale beneficii. Helichrysumul poate contribui la atenuarea petelor și coșurilor și la obținerea unui ten luminos.

Descoperă mai multe
Morcov (Sămânță)

Uleiul de Morcov (Sămânță) a fost utilizat de-a lungul secolelor în cadrul practicilor tradiționale ale grecilor, romanilor, egiptenilor, francezilor și indienilor. De asemenea, a fost utilizat în tehnicile tradiționale chinezești, deseori ca ulei de baie sau de masaj.

<!-- product_uses_image_alt -->

Indicații de utilizare

Aplică generos cu 15 minute înainte de expunerea la soare. Aplică pe toată suprafața pielii expuse la soare. Repetă aplicarea cel puțin o dată la 2 ore.

Precauții

Doar pentru uz extern. A nu se folosi pe pielea deteriorată sau cu leziuni. Evită contactul produsului cu ochii. Clătește cu apă pentru îndepărtare. Dacă apar iritații, întrerupe utilizarea și adresează-te medicului. Nu sta prea mult la soare, chiar dacă folosești un produs de protecție solară. Sugarii și copiii mici trebuie feriți de razele solare directe. Expunerea excesivă la soare prezintă riscuri grave pentru sănătate. Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanele gravide sau cele aflate sub tratament ar trebui să consulte doctorul. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Copii sub 6 luni: cere sfatul medicului.

Sursa produselor

Parteneriate locale sustenabile de-a lungul întregului Glob asigură unicitate produselor doTERRA. Uleiurile individuale și amestecurile exclusive păstrează puritatea și forța plantelor mamă. Picătură cu picătură, direct de la sursă!

Wild Orange
Citrus sinensis
Cold pressed from the peel, Wild Orange is one of doTERRA's top selling essential oils due to its energizing aroma and multiple health benefits.
Wild Orange
Citrus sinensis
Cold pressed from the peel, Wild Orange is one of doTERRA's top selling essential oils due to its energizing aroma and multiple health benefits.

Alege continentul

America de Nord & Centrală
America de Sud
Europa
Africa
Asia
Oceania