dōTERRA™ sun ásványi fényvédő krém arcra és testre

A napcsókolta bőr új értelmet nyer az arcra és testre kifejlesztett ásványi fényvédő krémünk biztosította védelemmel. Vörös mandarin, Magnólia, Indiai citromfű, Ilang ilang, Sárgarépamag, Tömjén és Olasz szalmagyopár esszenciális olajokat tartalmaz, amelyek együtt egy mesésen könnyed, szívderítő aromát alkotnak. Tápláló, hidratáló és nyugtató összetételének köszönhetően könnyedén eloszlik a bőrön, és akár 80 percig is vízálló védelmet kínál. Ehhez vigyen fel belőle bőségesen a bőrére tetőtől talpig, mielőtt napra menne.

mineral sun care lotion

dōTERRA™ sun ásványi fényvédő krém arcra és testre

Mérete:
150ml
Cikk:
60223795
Kisker
€51.00
Nagyker
€38.25
PV:
24.00
Mennyiség:
<!-- product_benefits_image_alt -->

Elsődleges előnyök

  • SPF 30+-os, széles spektrumú (UVA/UVB) fényvédelmet biztosít – selymesen lágy és tápláló krém formájában.
  • Nem nanoméretű cink-oxidot, avokádóolajat, Aloe verát, málnamagolajokat és E-vitamint tartalmaz.
  • Nincsenek benne ftalátok, oxibenzon és szintetikus illatanyagok sem.
  • Tápláló és intenzíven hidratáló összetétele bőrgyógyászatilag tesztelt, és akár 80 percig vízálló.
  • Vegánbarát, és biztonságos a korallzátonyok élővilágára nézve.
sun care lotion

Mit tartalmaz a csomag?

Vörös mandarin

A tangor vagy floridai narancs néven is ismert vörös mandarinnak édes, citrusos és enyhén virágos, a narancséra hasonlító aromája van. A mandarin héját három különböző esszenciális olaj előállítására is használjuk. Ezek a zöld, a sárga és a vörös mandarin esszenciális olajok. A vörös mandarin esszenciális olajat a legérettebb gyümölcsök héjából nyerjük ki. Ahogy sok másik citrusos olaj, úgy a vörös mandarin előállítása is a friss gyümölcsöket feldolgozó ipar által mellőzött termésből történik. A friss piacon megnyomódás vagy egyéb esztétikai hibák miatt már nem értékesíthető mandarinokból jellemzően gyümölcslevet és esszenciális olajat készítenek. A vörös mandarint tartják mind közül a legédesebb citrusolajnak, amely sok másik esszenciális olajjal remekül harmonizál.

Tudjon meg többet
Indiai citromfű

Az indiai citromfűből füstös, citrusos esszenciális olaj állítható elő, amely számos előnyt kínál használójának. Az ázsiai gasztronómia már régóta alkalmazza az indiai citromfű esszenciális olajat levesek, teák és curryfélék elkészítéséhez, valamint hal-, szárnyas-, marha- és tengeri ételek ízesítéséhez is. Intenzív, gyógynövényes aromájának köszönhetően bármilyen helyiség légkörére üdítően hat.

Tudjon meg többet
Ilang Ilang

Az ilang ilang esszenciális olajat a trópusi ilang ilang fa csillag alakú virágaiból nyerik ki. Széles körben használják illatszergyártási és aromaterápiás célokra, emellett pedig vallási és esküvői szertartásokon is évszázadok óta fontos szerepet játszik. Gazdag, édes aromája, valamint védelmet nyújtó tulajdonságai miatt luxuskategóriás haj- és bőrápolási termékekben is gyakran megtalálhatjuk. Emellett az ilang ilang köztudottan nyugtató és hangulatjavító hatásokat is képes kifejteni.

Tudjon meg többet
Tömjén

Gazdag aromájának köszönhetően a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. Az ókori egyiptomiak már évszázadokkal ezelőtt is számtalan célra tömjéngyantát használtak a parfümöktől a bőrápolási célokra készített balzsamokig. Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg alkalmazva bőrfiatalító hatású lehet, és hozzájárulhat a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez.

Tudjon meg többet
Olasz szalmagyopár

A mézédes illatú olasz szalmagyopár esszenciális olaj regenerálja és helyreállítja a bőrt. Az „örökkévaló” vagy „halhatatlan” virágnak is nevezett olasz szalmagyopár fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek, ezért gyakran használják kozmetikumok összetevőjeként. Már az ókori görögök ideje óta alkalmazzák természetes gyógymódok alapanyagaként, olaja pedig számos jótékony hatása miatt rendkívül értékes és keresett. Az olasz szalmagyopár esszenciális olaj csökkenti a bőrhibák megjelenését, és segít hogy az arcbőr ragyogó legyen.

Tudjon meg többet
Sárgarépamag

A sárgarépamagból nyert olajat már a görög, római, egyiptomi, francia és indiai népi hagyományok is évszázadokon át alkalmazták. A kínai népi hagyományok eljárásaihoz is felhasználták, legtöbbször fürdőkhöz vagy masszázsolajként.

<!-- product_uses_image_alt -->

Használati utasítás

Vigye fel bőséges mennyiségben 15 perccel azelőtt, hogy napra menne. Vigye fel minden olyan bőrterületre, amelyet érhet a nap. Legalább kétóránként ismételje meg.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Ne használja sérült vagy felhorzsolt bőrfelületen. A termék használata közben kerülje annak szemmel való érintkezését. Az eltávolításához öblítse le vízzel. Bőrkiütések jelentkezése esetén hagyja abba a használatát, és kérjen orvosi segítséget. Ne tartózkodjon túl sokáig a napon, még akkor sem, ha fényvédő terméket használ. A kisbabákat és kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. A túlzásba vitt napozás komoly veszélyt jelent az egészségre. Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. 6 hónaposnál kisebb gyermekek esetében kérje ki kezelőorvosuk tanácsát.

Beszerzés

A kiterjedt, fenntartható beszerzési partnerkapcsolatok lehetővé teszik a doTERRA számára, hogy olyan exkluzív, szabadalmazott olajokat és keverékeket állítson elő, amelyek minden egyes növény tisztaságát és hatóerejét megőrzik.

Wild Orange
Citrus sinensis
Cold pressed from the peel, Wild Orange is one of doTERRA's top selling essential oils due to its energizing aroma and multiple health benefits.
Wild Orange
Citrus sinensis
Cold pressed from the peel, Wild Orange is one of doTERRA's top selling essential oils due to its energizing aroma and multiple health benefits.

Válasszon kontinenst

Észak- és Közép-Amerika
Dél-Amerika
Európa
Afrika
Ázsia
Csendes-óceáni térség

Válasszon piacot Select your language