Anti-aging-silmänympärysvoide

doTERRA anti-aging-silmänympärysvoide sisältää yhdistelmän CPTG-sertifioituja frankinsensin, ylang ylangin ja sinisen pietaryrtin eteerisiä öljyjä, joiden vaikutus kohdistuu ikääntymisen merkkeihin herkällä silmänympärysalueella ja auttaa ihon pikkuvirheiden häivyttämisessä ajan mittaan. Tuote kuuluu Essential Skin Care -tuoteperheeseen ja sen innovatiivinen koostumus kosteuttaa, häivyttää tummia silmänalusia ja parantaa ihon kiinteyttä ja sävyä. Ainutlaatuinen teräskuulalla varustettu applikaattori viilentää ja rauhoittaa silmänalusia auttaen vähentämään turvotusta ja häivyttäen tummentumia samalla, kun se levittää voidetta halutuille ihoalueille.

anti aging eye cream

Anti-aging-silmänympärysvoide

Koko:
15 ml
Tuote:
60203378
Vähittäismyyntihinta:
€71.67
Tukkuhinta:
€53.75
PV:
47.50
Määrä
<!-- product_benefits_image_alt -->

Ensisijaiset hyödyt

  • Pullulaani- ja punaleväuutteen biopolymeerit kiristävät ja kohottavat ihoa näkyvästi jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen
  • Bakuchiol auttaa sävyttämällä ja kiristämällä ihoa, mikä vähentää ihon pikkuvirheiden erottumista ja ehkäisee tulevia ikääntymisen merkkejä
  • Valkohilpansiemenöljyn kosteutta säilyttävät ominaisuudet syväkosteuttavat ihoa
  • Ainutlaatuinen teräskuulatoiminto takaa optimaalisen levittämisen jokaisella käyttökerralla.

Sisältö

Sininen Pietaryrtti

Sininen pietaryrtti, jota kutsutaan myös Marokon pietaryrtiksi, on yksivuotinen, Pohjois-Marokon välimerellisessä ilmastossa viihtyvä keltakukkainen kasvi. Pietaryrtin kukan kemiallinen koostumus on juuri sitä, mitä ihosi kaipaa! Sinisen pietaryrtin tunnusomainen indigonsininen väri johtuu sen sisältämästä kamatsuleenista. Eteerinen öljy tunnetaan myös sen ihoa hyödyttävistä vaikutuksistaan. Lisää lämpimän kylpyveden joukkoon, käytä suosikki-ihonhoitotuotteittesi kanssa tai vain hiero ihoon!

Lue lisää
Frankinsensi

Rikkaan arominsa ansiosta frankinsensi on yksi kallisarvoisimmista ja arvostetuimmista öljyistä, ja sitä kutsutaankin usein “eteeristen öljyjen kuninkaaksi”. Vuosisatoja sitten muinaiset egyptiläiset käyttivät frankinsensia kaikkeen parfyymeistä ihonhoitovoiteisiin. Ulkoisesti käytettynä sen rauhoittavat ja kaunistavat ominaisuudet voivat nuorentaa ihoa ja häivyttää sen pieniä epätäydellisyyksiä.

Lue lisää
Ylang ylang, tuoksuilangia

Ylang ylangin eteerinen öljy on peräisin trooppisen ylang ylang -puun tähdenmuotoisesta kukista. Tätä eteeristä öljyä käytetään laajalti hajuvesien valmistuksessa ja aromaterapiassa, ja sitä on käytetty uskonnollisissa tapahtumissa ja hääjuhlissa vuosisatojen ajan. Ylang ylangia käytetään usein ylellisissä hiusten- ja ihonhoitotuotteissa sen runsaan, makean tuoksun sekä ravitsevien ja suojaavien ominaisuuksien vuoksi. Ylang ylangin tiedetään myös edistävän rauhallisuutta ja kohottavan mielialaa. Kokeile sekoittaa ylang ylangia bergamotin, palsamipelargonin, greipin ja vetiveriaheinän kanssa.

Lue lisää

<!-- product_uses_image_alt -->

Käyttö

  • Sisällytä Anti-aging-silmänympärysvoide päivittäiseen ihonhoitoosi saadaksesi optimaalisen tuloksen
  • Käytä ehkäisemään silmänalusien tummumista, jota ilmaantuu luonnostaan ajan mittaan
  • Erityisesti suunniteltu helppokäyttöinen teräskuula-applikaattori parantaa Anti-aging-silmänympärysvoiteen käyttömukavuutta
  • Saat parhaat tulokset käyttämällä yhdessä Essential Skin Care -tuotteiden kanssa, jolloin saat laajemman kokemuksen CPTG-sertifioituja öljyjä sisältävistä ihonhoitotuotteista.

Käyttöohjeet

Paina pumppua, kunnes kuulan ympärillä näkyy pieni määrä voidetta. Levitä silmien alle kevyesti painaen, kunnes voide on imeytynyt. Käytä aamuin illoin.

Varoitukset

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuote ärsyttää ihoa, lopeta käyttö.

Sileä, nuorekas iho

Ihonhoitotuotesarjamme koostuu markkinoiden tehokkaimmista anti-aging-öljyistä. Nämä tuotteet sopivat erinomaisesti säännölliseen ihonhoitoon aamuin illoin, ja ne saavat ihon näyttämään kimmoisalta, terveeltä ja tasaiselta. Luonnolliselta, raikkaalta ja houkuttelevalta tuoksuvat ihonhoitotuotteemme ovat välttämätön lisä ihonhoitoosi.

Tämä sarja sisältää

Kasvojenpuhdistusaine, Virkistävä kuorinta, Huokosia häivyttävä kasvovesi, Ihoa kiristävä seerumi, Kirkastava geeli, Anti-aging-silmänympärysvoide, Anti-aging-kosteusvoide, Kosteuttava voide

Vaihe 1

Puhdista

doTERRA kasvojenpuhdistusaineessa käytetään melaleucan ja piparmintun eteerisiä öljyjä ihon puhdistamiseen ja ihon terveyden tukemiseen. Jukkapuun juuriuute ja suopapuu-uute puhdistavat hellävaraisesti epäpuhtauksia ja tekevät ihon puhtaan, raikkaan ja sileän näköiseksi.

Vaihe 2

Tasapainota

doTERRAn huokosia häivyttävä kasvovesi on kehitetty vähentämään ihohuokosten erottumista. Laventelin, ylang ylangin ja kamomillasaunion eteeriset öljyt rauhoittavat herkkää ihoa, kun taas innovatiiviset hedelmä- ja kasviuutteet parantavat ihon sävyä ja tasapainoa.

Vaihe 3

Uudista

Uudista ihosi doTERRAn virkistävällä kuorinta-aineella. Jojobaesterit heleyttävät ihoa, kun taas mandariini-appelsiiniuute, jasmiiniuute ja isotakiaisuute kosteuttavat ja auttavat parantamaan ihon sävyä ja sileyttä.

Vaihe 4

Kosteuta

Frankinsensin, havaijilaisen santelipuun ja mirhan eteerisiä öljyjä sisältävä doTERRAn ihoa kiristävä seerumi on tieteellisesti kehitetty edistämään ihon nesteytystä ja vähentämään ihon epätasaisuuksien ilmenemistä, mikä auttaa saavuttamaan kiinteämmän ja nuorekkaamman ihon.

Hankinta

Laajan ja kestävän kehityksen mukaisen tuottajaverkostonsa ansiosta doTERRA pystyy valmistamaan eksklusiivisia alkuperäisöljyjä ja sekoituksia, joissa kunkin kasvin puhtaus ja teho ovat tallella.

Frankinsensi
Boswellia carterii, frereana, sacra ja papyrifera
Vuosia jatkuneen pihkan keräämisen seurauksena monien puiden pihkaa on vastuuttomasti kerätty liikaa ja puissa on useita syviä viiltovaurioita. doTERRA on ylpeä voidessaan tukea tutkimusta ja kestävän kehityksen aloitteita, joilla frankinsensipuita suojellaan.
Ylang ylang, tuoksuilangia
Cananga odorata
Ylang ylangin eteerinen öljy on peräisin trooppisen ylang ylang -puun tähdenmuotoisesta kukista. Tätä eteeristä öljyä käytetään laajalti hajuvesien valmistuksessa ja aromaterapiassa, ja sitä on käytetty uskonnollisissa tapahtumissa ja hääjuhlissa vuosisatojen ajan. Ylang ylangia käytetään usein ylellisissä hiusten- ja ihonhoitotuotteissa sen runsaan, makean tuoksun sekä ravitsevien ja suojaavien ominaisuuksien vuoksi. Ylang ylangin tiedetään myös edistävän rauhallisuutta ja kohottavan mielialaa. Kokeile sekoittaa ylang ylangia bergamotin, palsamipelargonin, greipin ja vetiveriaheinän kanssa.

Hyvinvointia on ilmassa

Muunna mikä tahansa huone rauhopittavaksi tai piristäväksi ympäristöksi, jossa on mukautettu, luonnon inspiroima ultraäänidiffuuseri. Valikoimassa on useita diffuusereita, joten löydät varmasti itsellesi täydellisen!

Lue lisää

Looking for more? These useful resources will help you dive in even deeper to the benefits and facts about this product and allow you to easily share them with others!

Valitse maanosasi

Pohjois- ja Keski-Amerikka
Etelä-Amerikka
Eurooppa
Afrikka
Aasia
Oseania